Rengetegen pörgetnek vissza egy február 10-i posztjához, amit még szabad kommentelni. És mindenki kendőzetlenül elmondja a véleményét.


Varga Judit volt igazságügyi miniszter a kegyelmi botrány kirobbanása és a lemondása óta azt mondta, teljesen visszavonult a közélettől. Aztán Magyar Péter miatt mégis meggondolta magát, és először csak egy kapcsolati erőszakról szóló kisfilm kitételével, majd egyre hosszabb posztokkal bizonygatja, hogy maga is kapcsolati erőszak áldozata volt a házasságuk alatt.

Állítása szerint a kedden nyilvánosságra került, titokban rögzített hangfelvételen is csak azért mondta, hogy Rogán Antalék kihúzatták magukat a Schadl-Völner ügy nyomozati irataiból, és hogy már fél évvel korábban figyelmeztették a titkos megfigyelésre Völner Pált, aki ennek ellenére nem akarta abbahagyni, mert Magyar Péter terrorizálta, és ezt akarta tőle hallani. Arról is ír, hogy Magyar, aki szerinte súlyos nárcisztikus személyiségzavarban szenved, azóta is sms-ekben fenyegeti.

Az új posztjai alatt az összes hozzászólást letiltotta, a kommentelők azonban rájöttek, hogy a február 10-i, lemondásáról szóló posztja alatt még lehet kommentelni. És ezt ki is használják. Több ezren mondták el, mit gondolnak. A mérsékeltebb véleményekből válogattunk.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!