Az egykori villalakó családjának ügyvédje enyhének tartja az ítéletet, amely alapján jó magaviselet esetén akár már bő 10 év múlva szabad ember lehet B. László.


A másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtába is bűnösnek találta VV Fanni gyilkosát, büntetését azonban enyhítette, B. Lászlóra 20 éves börtönbüntetést szabtak ki – írja a Blikk.

B. Lászlót első fokon 25 évre ítélte a bíróság, a fellebbezés után most ezt enyhítették öt évvel. A húsz évből négyet már letöltött a férfi, jó magaviselet esetén pedig a büntetés kétharmadának letöltése után szabadulhat.

– mondta Dr. Lichy József, Fanni családjának jogi képviselője.

B. László a vád szerint 2017-ben azzal a céllal érkezett VV Fanni lakásához, hogy pénzhez jusson. A 24 éves nőről készült utolsó felvételen a férfi karjaiban volt látható ájultan. Bérelt autójában Fanni DNS-mintáját és a vérét is megtalálta a rendőrség, ám a férfi ennek ellenére azt állította, hogy ugyan valóban elvitte az ájult lányt, de nem ölte meg, hanem átadta egy másik, ismeretlen személynek.

A vádlott vallomásában azt is állította, hogy a rendőrség politikai megrendelés miatt nem vizsgált meg fontos részleteket a nyomozás során. Elmondása szerint arról lehet szó, hogy valamelyik politikusnak érdekében áll, hogy ne derüljön ki, pontosan hol van Fanni.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!