Talán már a közeljövőben örömteli hírről számolhat be Andy Vajna özvegye.


Valóra válhat Vajna Timi álma: Andy Vajna özvegye a gyerekválalással kapcsolatos oldalakat kezdett követni és úgy tűnik, újra együtt vannak egykori vőlegényével - írja a Blikk.

Timi elmúlt években milliókat költött arra, hogy anya lehessen. A helyzetét nehezíti azonban, hogy korábban endometriózissal diagnosztizálták. Emiatt egy nőgyógyászati műtéten is átesett.

Timi azonban nem adta fel a reményt, legutóbb július közepén végeztek el nála egy petesejtleszívást. Egy a Blikknek nyilatkozó nőgyógyász azt mondta, hogy leszívás után ezután megvárják, amíg a megtermékenyült petesejt, vagyis a zigóta osztódni kezd. ezután ültetik vissza, és ezt követően két héttel kell terhességi tesztet csinálni.

„Amennyiben pozitív a teszt, nagy valószínűséggel megtörtént a megtermékenyülés, megtapadt a petesejt. Ezután következik az ultrahang, aminek a bizonyosságához további két hétre van szükség – mondta el a Blikknek dr. Koiss Róbert.

Vagyis, ha Timi júliusi petesejtleszívása sikerrel járt, akkor talán már a közeljövőben örömteli hírről számolhat be a követőinek. Bár ez eddig nem történ meg,

A Blikk emellett úgy tudja, hogy Timi újra egy párt alkot egykori vőlegényével, Zoltánnal.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!