Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A kristályok kiváló spirituális eszközök. Segítenek javítani otthonunk energiáját, kiegyensúlyozni önmagunkat, védelmet, fejlődést és szabadságot nyújtanak.

Sokan állandó társukká teszik őket az otthonukban, vagy mindig magukon viselik őket, mert tudják, hogy a kristályok a segítségükre lehetnek abban, hogy jobbá tegyék az életüket.

Még ha nem is vagy nagy rajongójuk, most megajándékozhatnak egy spirituális üzenettel, ha elvégzed ezt a tesztet. Nagyon egyszerű a dolgod: válassz ki egyet a képen látható kristályok közül, és olvasd el, milyen erőteljes üzenetet rejt a hozzá kapcsolódó leírás.

1. Fekete turmalin

Ezt a követ erőteljes védelmi talizmánnak tartják, amely eloszlatja az útjába kerülő pusztító erőket és energiákat. Kiváló eszköz lehet a gondolatok megtisztítására, és arra, hogy megoldásokat találjunk a konfliktusokra.

Ha ezt a követ választottad, itt az ideje, hogy a növekedés mellett dönts. Szabadulj meg mindentől, ami elkeserít, és hagyd, hogy az élet a bőség és az érettség új ciklusaival lepjen meg téged.

2. Borostyánkő

A borostyán egy védőgyanta, amit évmilliók óta megtalálni a fákban. A természet igazi csodaterméke, energizáló és gyógyító tulajdonságokkal bír. Ha ezen akadt meg a szemed, azt jelenti, hogy most nagyobb esélyed van fejlődni, mint eddig bármikor.

Találd meg a belső egyensúlyodat a tapasztalataid alapos kielemzésével, és kötelezd el magadat a saját boldogságod és jóléted fejlesztése mellett.

3. Fluorit

A fluorit növeli a vonzalmat, rendet teremt az életünkben, és harmóniát a szívünkben. Ez a kristály segít, hogy megszervezzük az életünket, és elősegíti a fejlődésünket.

Ha ezt választottad, most olyan pillanathoz érkeztél az életedben, amikor a figyelmed és a motivációd előtérbe kerülhetnek. Összpontosíts erősen mindarra, amit meg kell oldanod, és dolgozz rajta keményen, mert most érkezett el a siker ideje.

4. Zafír

A zafír a bölcsesség, a fényűzés és az isteni kapcsolat köve, elősegíti a kiegyensúlyozott érzelmek fenntartását és a jólét megtalálását. Energiája összeköt bennünket önmagunk legbölcsebb oldalával, és elűzi a negatív energiákat.

Ha erre a kőre esett a választásod, akkor most érkezett el az idő, amikor helyes hozzáállásod végre elnyeri jutalmát. Keress olyan tevékenységeket, amelyek felébresztik a benned rejlő lehetőségeket, és ne csüggedj, mert próbálkozásod meghozza majd a gyümölcsét.

5. Tigrisszem

A tigrisszem klasszikus talizmán, amely megadja nekünk a bölcsességet és az értelem fejlődését, miközben megvéd minket. Távol tartja a negatív embereket és a negatív energiákat, és segít abban, hogy a boldogságunk megtalálására fordítsuk a bölcsességünket.

Ha ezt választottad, itt az ideje, hogy elemezd az álmaidat és a terveidet. Gondold végig mindazt, amiért aggódsz, és fogj hozzá a lehető leghamarabb céljaid megvalósításához, hogy kényelmes és boldog életet teremthess magadnak.

6. Achát

Az achát erőt, energiaegyensúlyt és spirituális védelmet hoz. Egyensúlyba hozza a csakráinkat, megerősíti a testünket, és bölcsességgel tölt el, ami segít abban, hogy meglássuk a dolgok jó oldalát még a legnehezebb helyzetekben is. Két legnagyobb ereje, hogy megnyugtatja az érzelmeket, és elősegíti a növekedést.

Ha ezt a követ választottad, jobban tisztában kell lenned a céljaiddal. Elég volt abból, hogy önmagad útjába állsz, és nem engedsz szabad utat az álmaidnak és a terveidnek. Teremts magadnak olyan életet, amely minden szempontból boldoggá tesz téged.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!