Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ha még néha gondolsz egy elmúlt szerelemre, hiányzik egy barátod, vagy csak egyszerűen megszakadt a kapcsolatod egy számodra fontos emberrel de mégis folyton azt a kérdést teszed fel magadnak, hogy "Vajon, néha azért gondol rám?", akkor ez a cikk igazán neked való.

Amikor sokat gondolunk valakire, függetlenül a fizikai vagy lelki távolságoktól, olyan hullámokat hagyunk magunk után, amire a válasz gyakran egy véletlenszerű találkozás, főként ha a válasz pozitív erre a kérdésre. Amennyiben nem érkezik válasz, jobb ha megpróbálunk olvasni az univerzum jeleiben és megérthetjük, hogy ez sem teljesen fogható fel megválaszolatlan kérdésnek.

1. Csuklás

Amikor csuklunk, az annak a jele, hogy valaki gondol ránk és akár beszél is rólunk. Az illető ilyenkor rájön, hogy rég találkozott veled és nem is hallott felőled. Amikor ezt a jelet tapasztalod, az első ember, aki ez esetben eszedbe jut, nagy valószínűséggel éppen rád gondol.

2. Találsz egy tollat (fehéret)

Amikor úton, útfélen tollakba botlasz, az azt jelzi, hogy valaki sokat gondol rád és nem mellesleg pozitív gondolatokat sugall feléd. Ha fehér tollat találsz biztos lehetsz benne, hogy valaki sokat gondol rád és nem tud kiverni a fejéből.

3. A semmiből beugrik egy gondolat

Ha valaki rendszeresen feltűnik a gondolataidban, "ok nélkül", azt jelenti, hogy az illető sokat gondol rád. Ha semmi okod nem lenne az adott emberre gondolni, de ő mégis sokszor a gondolataid tárgyává válik, akkor nagyon erős hullámokat küld feléd a gondolataival. Ezek után az is megtörténhet, hogy "véletlenül" még össze is futtok az utcán.

4. Megjelenik az álmaidban

Ha sokszor szerepel valaki az álmaidban, méghozzá ismétlődően, annak csak egy oka lehet.

A gondolatai olyan erős érzelmeket hoznak létre, hogy ezek akár az álmaidban is visszatükröződhetnek. Ezekre a jelekre fontos, hogy minél inkább odafigyelj.

5. Érzed a jelenlétét, még akkor is ha fizikailag nincs melletted

Ha teljesen egyedül vagy, mégis érzed egy számodra ismerős személy jelenlétét, akkor nagyon valószínű, hogy az illető személy éppen rád gondol. Még akkor is érzed a jelenlétét ha valójában nincs is ott veled, és ez az érzés nagyon valósághű.

A telepatikus kommunikáció általában két nagyon közeli személy között jön létre és bizonyítja azt, hogy a lényünk túllépheti az racionális gondolkodás határait.

Semmi sem véletlen!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!