Bejegyzésükben azt is közölték, hogy őket nem szokták küldeni, hanem maguktól mennek. De most nem érdekli őket Magyar, így nem mennek hozzá.


Magyar Péter szerda reggel üzent Rogán Antalnak és Kubatov Gábornak a március 15-re szervezett megmozdulása kapcsán. Azt írta: „Tisztelettel kérlek és egyben határozottan felszólítalak Benneteket az ország nyilvánossága előtt, hogy tartózkodjatok a jól bevált módszereitektől. Ne próbáljátok se a szolgálatok útján se szervezett huligánok segítségével megzavarni vagy provokálni a több tízezer ünneplő honfitársunkat! Ismerünk Benneteket, ismerjük a módszereiteket, nyilvános csoportokban már most láthatóak az előkészületeitek, amelyekről természetesen tájékoztatjuk a rendőrséget és a rendezvény biztosításáért felelős biztonsági céget".

A bejegyzésre a Fradi-ultrák reagáltak. A közösségi oldalukon azt írták:

"Na ezért kampányolunk a tudatmódosító szerek ellen. Szóval. Kedves Magyar Péter. A legfontosabb: ne igyál alkoholt, amikor nyugtatót veszel be. A másik: minket nem küldenek, hanem magunktól megyünk. Ahogy mentünk 2006-ban is, (pl TV-ostrom), amikor még a mi oldalunkon álltál és láttad mire is vagyunk képesek.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!