Nem minden Frankfurt az, aminek látszik. Januárig van idejük megtanulni.


Igazán impozáns, látványos, hatalmas és majdnem teljesen pontos molinóval készült a Ferencváros a Tottenham elleni Európa-liga mérkőzésre csütörtökön. A kivitelezésben egyetlen apró, ám annál látványosabb földrajzi baki csúszott – vette észre a 444.hu.

A térképes koreográfián azokat a városokat jelölték be, amelyek csapataival a Fradi megmérkőzik a sorozatban, Európa felett pedig a Fradi-sas szárnyal. Elkövettek azonban egy hibát:

Németországban ugyanis két ilyen nevű város létezik, teljes nevükön: Frankfurt am Main és Frankfurt an der Oder. Ahogy a nevük is mutatja: az egyik a Majna, a másik az Odera folyó partján. A Ferencváros szurkolóinak előbbivel lenne találkozása, de térképükön a mintegy 600 kilométerre fekvő kisebb Frankfurtot jelölték be.

Ahogy a Telex megjegyzi: az ultrák lehet, hogy jobban örülnének az Odera menti csapattal, az ugyanis jelenleg a német hatodosztályban szerepel, míg valós ellenfelük, a az Eintracht Frankfurt pillanatnyilag a második helyen áll a Bundesligában, azaz az első osztályban.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!