A színésznő 2021 óta szklerózis multiplex-szel küzd, már csak bottal tud járni. Nemrég utalt arra, hogy hamarosan befejezheti pályafutását.


A vasárnapi Screen Actors Guild (SAG) Awards lehetett az utolsó díjátadó esemény, amelyen Christina Applegate színésznőként részt vett. A híresség egy nemrég adott interjújában jelezte, hogy talán ez alkalommal lép utoljára a vörös szőnyegre aktív színésznőként. Egyúttal azt is előrevetítette, hogy hamarosan véget érhet színészi karrierje.

- vallotta be.

Applegate 2021-ben a nagysikerű Halott vagy című Netflix-sorozatot forgatta, amikor kiderült, hogy szklerózis multiplex-szel küzd. Az utolsó évad felvételeit még befejezte, ezt tavaly év végén láthatták a nézők. Nem sokkal a premier előtt beszélt először a betegségéről a színésznő, aki közel 20 kilót szedett fel a diagnózis óta, és már csak bottal tud járni.

A SAG Awardson - amelyen a 2022-es év legjobb filmes és televíziós teljesítményeit díjazták - "a legjobb színésznő vígjátéksorozatban" díjra jelölték a Halott vagy sorozatban nyújtott alakítása miatt, amit végül nem nyert meg, de így is sikerült felhívni magára a figyelmet.

Applegate 12 éves lányával, Sadie-vel jelent meg a vörös szőnyegen. Büszkén is mondta a fotósoknak, hogy kislánya a partnere az eseményen, akivel hasonló fekete szettben, egymást kezét fogva pózoltak a kameráknak.

A híresség láthatóan érzelmes állapotban volt, ez is utalhat arra, hogy valóban ez lehetett az utolsó vörös szőnyeges szereplése színésznőként.

Forrás: Daily Mail


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!