Elsőre talán kellemetlen flashbacket okozott a Google egy fiatal nőnek egy átmulatott éjszaka után, ki tudja, mennyi idővel, mikor megnézte, mi látszik a házából a Google Utcaképén, és felfedezte, hogy ő maga áll másnaposan a ház előtt pizsamában és papucsban, egy zacskó kajával a kezében - írja a LADbible nevű brit bulvárlap.


A valószínűleg minden másnaposságtól kamerafóbiás ember rémálmának számító szituációt azonban az Xmandahx néven tiktokozó fiatal nő nem élte meg olyan drámaian, hiszen a felfedezésről egy videót is feltöltött a közösségi oldalára - melyet két nap alatt több mint egymillió alkalommal játszottak le, és még a TikTok hivatalos angol fiókja is a "legviccesebb dolognak" nevezte egy kommentben.

A Google Mapsen találtam magam, ahogy begyűjtöm az elviteles kajarendelésem

- írta a kliphez, amit Keira Knightley egyik, Igazából szerelem című filmben elhangzó mondatával fűszerezett meg a hangsávban. "Igazából elég csinos vagyok" - hallatszik a videó végén.

@xmandahx Hungover might I add #fyp #foryou #googlemaps ♬ original sound - Netflix

A bejegyzést természetesen hamar felkapták a közösségi oldal felhasználói, egyikük például arra volt kíváncsi: "Miért maradtál még? Már a kezedben volt az elviteles étel."

Egy másik pedig azt sugallta, hogy eléggé hasonlít egy Sims-játékokban irányítható karakterekre: "Amikor nem adsz semmilyen utasítást a Simednek, és kikapcsolva van a szabad akarata."

Egy harmadik pedig egyenesen egy élő rocklegendához hasonlította: "Nekem Ozzy Osbourne-t adja, aki papucsban csoszog a házban, és a macskájukat keresi."


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!