Párja Svájcban él, volt már olyan, hogy a tévés utazott ki hozzá.


Hatalmast meglepetést okozott, amikor három éve kiderült: 88 éves korában elvált Vitray Tamás. Most Rónai Egon Húzós című műsorában az ország egyik legnépszerűbb tévése elmondta: új társa van.

Az új szerelemre tavaly novemberben derült fény, amikor a hölgy meglepetésbulit szervezett Vitray 90. születésnapjára – írja a Blikk.

– mondta el az egykori műsorvezető, aki manapság ismét dolgozik.

A műsorból az is kiderült, hogy Vitray és szíve választottja távkapcsolatban élnek, a hölgyet ugyanis Svájcba szólítja a munkája. Általában ő utazik haza a tévéshez, de ennek az ellenkezője is előfordult már.

Vitray Tamás a műsorban arról is beszélt, hogy új párján kívül korábbi házasságából született fiaira is mindig számíthat. „A nagyfiam a National Geographic főszerkesztője, minden perce foglalt, és nem is Budapest területén lakik. A másik szintén állandóan dolgozik, elfoglalt. Az unokám borzasztó ügyesen bánik a számítógéppel. Kevesebbet tudnak alám állni és tartani, mint amennyit gondoltam, de miután ők változatlanul odaadó rokonaim, amit tudnak, megtesznek értem” – fogalmazott a médialegenda.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!