Éva elárulta, hogy szomszédok voltak és a munka hozta össze őket. Szerinte a férje a tökéletes férfi.


Újra megnősült Vitray Tamás. A 91 éves műsorvezető titokban állt az oltár elé szerelmével.

Most azonban elárulta, hogyan ismerte meg kedvesét, és hogyan nyerte el a szívét. Vitray Tamás az RTL Fókusznak árulta el a történetüket.

A műsorvezető és Vitray-Ivens Éva kapcsolata a munkával kezdődött. Az operaénekesnő végzettségű Éva egy műsorban segített Vitray-nak.

„Csak köszöngettünk egymásnak egy darabig. A fordulat igazából a Csakazértis! című műsorom készítésekor jött, mert kerestem valakit, aki gyártaná azt. A professzionálisak, az igazi jók nem értek rá, Éva pedig akkor éppen szabadon volt. Ő nem tévés, de ismeri a színház világát, az a mestersége, hivatása, ezért megkérdeztem, nem akar-e gyártásvezető lenni. Akart”

– mesélte Vitray. A történet pedig úgy folytatódott:

Éva is elmesélte, hogy ő hogyan emlékszik vissza a kezdetekre:

„Amikor Tamás ideköltözött, 2019-ben, én már itt laktam, és itt találkoztunk, bár ismertük egymást több mint 35 éve. Találkoztunk fogadásokon, előadásokon... távolról követtük egymást. Rajta nőttem fel, mint mindenki ebben az országban. Ő a Vitray Tamás. Itt találkoztunk 2019-ben, és ahogy ő is mondta, szomszédok voltunk. Amikor indult a Csakazértis!, volt egy ilyen gondolat, hogy mi lenne ha segítenék, ha együtt dolgoznánk. És így történt. A többi pedig úgy, ahogy ő elmondta. Róla nem lehet olyat mondani, amit egy ország ne ismerne.

Mindeketten szeretnek utazni, színházba járni, és a család, a gyerekek a legfontosabbak számukra. A műsorvezetőnek van öt unokája és most érkezik a dédunoka is. Évának egy ügyvéd lánya és egy még tanuló fia van - derült ki a beszélgetésből.

VIDEÓ: Az RTL Fókusz beszámolója

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!