A PDC bejelentése szerint a következő dartsvilágbajnokságon két női játékos vehet majd részt, a PDC Women Series első két helyezettje, Fallon Sherrock és Lisa Ashton.

???????????????????????????????? ???????????? ???????????????????????? ???????????????????????????? ???????????? ???????????????? ????????????????????!

We have it confirmed… both Fallon Sherrock and Lisa Ashton have qualified for the 2021/22 @WilliamHill World Darts Championship via the Women's Series. pic.twitter.com/QxA3NN68lL

- PDC Darts (@OfficialPDC) October 23, 2021

A 12 tornából álló sorozatból kilenc versenyt rendeztek meg, amely alatt mindketten olyan teljesítményt nyújtottak, amelyet már nem tudnak behozni a többiek. Ötöt ugyanis Sherrock nyert meg, négyet pedig Ashton. A listavezető 2020-ban fantasztikus eredményt ért el a vébén, Ted Evettset és Mensur Suljovicot is legyőzte. Ő volt az első női játékos, aki nyerni tudott a világbajnokságon. Játékával hamar népszerű lett, akkor nevezték el a darts királynőjének a rajongók.

Kapcsolódó

Súlyos vesebetegségét és a kritikákat is legyőzte a dartsvébé női sztárja

Fallon Sherrock arca a gyógyszeres kezelés miatt elváltozott, így folyamatosan gúnyolták. Ma már imádja őt a közönség.

Jó szereplését követően a Premier League-ben is bemutatkozott, ő lett az első nő, aki ezt megtette, ráadásul pontot is szerzett.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!