A kisfiú ikertestvérét pár órával korábban vitték el a mentők az édesanyával együtt, mert a pici rosszul lett. Az otthon maradt apa hívta ki újra a mentőket, mert a vele otthon maradt gyerek vérzett és nem volt magánál.


Életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba egy öthónapos kisfiút Gyulán. Az RTL Híradó információja szerint már otthon újra kellett éleszteni.

A kicsire az édesapja vigyázott, miután a gyerek ikertestvére rosszul lett - a híradó úgy tudja, hogy epilepsziás rohama volt - és az édesanyával együtt a mentők kórházba szállították. Ezt követően újra mentőt kellett hívni, mert az otthon maradt gyerek is ellátásra szorult. A mentők szerint vérzett a feje és több helyen zúzódás volt a testén. Úgy tudni, hogy nem volt magánál, újra kellett éleszteni.

A család nemrég költözött a házba, a szomszédok szerint kedves, rendes embereknek ismerték meg őket. A férfinak ez a harmadik házassága, és öt hónapja születtek az ikrek.

A szomszédok megdöbbentek a történteken. Az egyikük úgy vélte: "ha megcsapja egy kicsit, azt még elfogadom, de azt, hogy félig agyonveri, az kritikán aluli. Embertelen gazember".

A Híradónak a kórház és a mentők nem nyilatkoztak, a rendőrség egy közleményt küldött, amiben azt írták: „A mentőszolgálat egy életveszélyes állapotban lévő csecsemőt szállított kórházba. Az eset kapcsán a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást indított”.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!