Hétfőn folytatódott K. Zoltán, P. Szilvia és Sz. Vivien pere, akiket azzal vádolnak, hogy többek között Dubajba közvetítettek ki lányokat. Meghallgatták a korábbi szépségkirálynőt, Kulcsár Edinát is.


Hétfőn folytatódott a Pesti Központi Kerületi Bíróságon K. Zoltán, P. Szilvia és Sz. Vivien pere, akiket azzal vádolnak, hogy ismerőseik köréből hoszteszmunkákra közvetítettek ki lányokat belföldre és külföldre, többek között Dubajba, Abu-Dzabiba, Ibizára, Orlandóba, Párizsba, Saint-Tropez-ba és Monacóba – számol be a Blikk.

A hétfő reggeli tárgyaláson tanúként idézték be Kulcsár Edinát, aki távmeghallgatással vett részt a perben, mivel várandós. Amikor megkérdezték, hogy ismeri-e K. Zoltánt, igennel válaszolt. Megerősítette, ismeri Sz. Vivient is, de P. Szilviát nem. Kulcsár elmondása szerint 2009 körül K. Zoltán ingyenutakat és jó pénzt ígért neki, ekkor vállalta az első utat.

– mondta Kulcsár a lap szerint. Korábbi rendőrségi vallomása szerint 2009-2010 között Abu-Dzabiban, Marokkóban, Bejrútban, Alexandriában, Kairóban és Míkonoszon is dolgozott. A hétfői meghallgatáson fenntartotta ezt a vallomást, de sok mindenre nem emlékezett pontosan.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!