A Blikk értesülése szerint már kétszer is kapott értesítést a volt szépségkirálynő, a mostani tárgyalásról is, ám Kulcsár Edina azt mondta, hogy sem ő, sem az ügyvédje nem kapott levelet.


Hiába várták, nem jelentek meg a beidézett tanúk a bíróságon, ahol folytatódott volna a „dubajozós lányok” pere - írja a Blikk.

A Pesti Központi Kerületi Bíróságon tárgyalták volna az évek óta húzódó ügyet, melyben K. Zoltánt, P. Szilviát és Sz. Vivient azzal vádolják, hogy ismerősi körükből közvetítettek ki modelleket "hoszteszmunkákra" belföldre, valamint Marokkóba, az Egyesült Arab Emírségekbe, Libanonba, Mexikóba, de Párizsba és Londonba is.

Több ismert nő is szerepelt a nekik dolgozók között. A lap megjegyzi, hogy Hódi Pamelát májusban hallgatták meg, Kulcsár Edinát pedig most várták. Ám a volt szépségkirálynő férjével váratlanul elutazott.

A közösségi oldalán azt írta: "Van a Netflixen egy reality: Családi körben Tyson Furyval. Ha valaki nem tudná elképzelni az életünket, akkor nézze meg azt és máris tisztább képet kap rólunk. Egy mai példa: Márk tegnap éjjel fellépett, korán reggel felkelt, elintézte a dolgait, aztán visszafeküdt.

A lap értesülése szerint már kétszer is kapott értesítést Kulcsár Edina, a mostani tárgyalásról is ment levél, de a tanúskodást nem úszhatja meg, legkésőbb tavasszal meg kell jelennie a bíróságon.

Egy szakértő a lapnak elmondta:

Előfordul az is, amikor elővezetik, más kifejezéssel "útba indítják". A bírói mérlegeléstől függ, hogy melyik szankció mellett dönt. Ha úgy érzi, időhúzásra megy ki a játék, akkor már az első meg nem jelenés után szoktak bírságolni. Az ügyvédnek ebben az esetben nincs kötelezettsége, ő a tanú segítője, akinek nem kötelező a megjelenése, csak tájékoztatja a tanút, vagyis az ügyfelét, hogy ki fogják hallgatni"

Kulcsár Edina a Blikknak telefonon azt mondta:

"Nem is tudtam arról, hogy nekem bárhol lennem kell. Utánajárok, köszönöm az értesítést." Majd később visszatelefonlát és azt közölte:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!