Nagyon megbánta, amit tett – erről is beszélt a börtönből szabadult VV Aurelio egy friss interjúban. A korábbi valóságshow-sztár azt is elárulta, hogy meghalt az egyetlen nagymamája a bent léte alatt, szülei és a nagyszülei közül már csak az édesanyja él.


Hazatérhetett a börtönből a VV Aurelio, és ahogy már írtunk róla, találkozhatott kislányával is, aki akkor született, amikor a reality-sztár már a büntetését töltötte emberrablás és kábítószerbirtoklás miatt. A bíróság 3 év 5 hónapra ítélte, de jó magaviselete miatt két év után kiengedték. Büntetése hátralevő részét már reintegrációs őrizetben tölti az otthonában.

Aureliót édesanyja várta otthon, ráadásul bajai halászlével és születésnapi tortával. Az egykori televíziós szereplő Hajdú Péter műsorában, a Frizbiben beszélt a börtönben töltött legnehezebb pillanatairól.

„Ő nagyon anyás volt. Tudtam, hogy most egyedül van, és hiányzok neki” — mesélte Aurelio a jövő kedden megjelenő beszélgetésben. Szóba került a kislánya is.

„A kezembe vettem, csókolgattam, de akkor megint abban voltam, hogy úristen, nem fogom fel, hogy itthon vagyok!” – mondta a első találkozásukról a reality-sztár, aki azt is bevallotta, hogy nagyon megbánta, amit tett.

via Blikk

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!