Shani Louk néven azonosították az áldozatot, aki egy német-izraeli állampolgárságú tetoválóművész, egy szabadtéri zenés buliról rabolták el.


Az utcán felvonulva, egy pickup platóján mutogatták a Hamász fegyveresei egy fiatal nő holttestét, miután szombat reggel megtámadtak egy szabadtéri zenés bulit Izraelben. A felvételek alapján családja azonosította az áldozatot - írja a New York Post.

Tetoválásai és jellegzetes raszta hajviselete miatt minden bizonnyal Shani Louk, egy német-izraeli állampolgárságú tetoválóművész-fodrász holttestét vonultatták fel „trófeaként” a kisteherautóval.

Louk unokatestvére, Tom Weintraub a Washington Postnak azt mondta, családja tudta, hogy a fiatal nő részt vesz egy izraeli zenés bulin, ezért megpróbálták felvenni vele a kapcsolatot, amikor értesültek a Hamász átfogó támadásáról, azonban már nem érték el. Később a közösségi médiában megjelent felvételek alapján azonosították az élettelenek tűnő testét.

Habár a felvételek alapján nagyon kevés az esély arra, hogy Shani Louk életben van, családja még nem adta fel a reményt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!