A republikánus Boebert az egyik legismertebb LMBTQ-ellenes politikusnak számít, és éppen az olyan, drag queenekkel és transzvesztitákkal fűszerezett műsorok ellen harcol, amit a partnere klubjában rendeztek.


Transzvesztita előadásokat bemutató melegbár tulajdonosa az a férfi, akivel botrényt okozott egy denveri színházban Lauren Boebert, írja a New York Post. A 36 éves republikánus képviselő Donald Trump egyik ismert képviselőjének számít, aki korábban olyan kijelentéseket tett a Twitteren, hogy „inkább templomba vigyétek a gyerekeiteket, ne pedig melegbárokba”.

A lap azt írja, hogy Boebert kísérője a színházban a demokrata nézeteket valló Quinn Gallagher volt. Állítólag a pár hónapok óta randizik. A felvételek alapján ő volt az a férfi, akinek a musical közben a mellére tette a kezét, majd a férfi combjai közé nyúlt. A darab során Boebert többször beleszívott elektromos cigarettájába, időnként pedig a karjaival hadonászva táncolt székében.

Mint kiderült, Gallagher társtulajdonosa annak az aspeni Hooch Barnak, ahol a melegek síhetének egyik fő rendezvényét tartották még 2020-ban. Eközben a keresztény Boebert az egyik legismertebb LMBTQ-ellenes politikusnak számít, és éppen az olyan, drag queenekkel és transzvesztitákkal fűszerezett műsorok ellen harcol, amit Gallagher klubjában rendeztek.

Lauren Boebert nemrég az ellen is felemelte a hangját, hogy a hadsereg drag queeneket használt a toborzás során. A Twitteren azt írta, hogy az országnak valójában egy anti-woke hadseregre lenne inkább szüksége.

Márciusban Boebert elárulta, hogy 17 éves fia, Tyler teherbe ejtette a barátnőjét, és fiút várnak, aki júniusban meg is született, tehát 36 évesen nagymama lett a konzervatív képviselőnő.

A botrányos színházi viselkedésről készült videót ebben a cikkben lehet megnézni:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!