Több mint 60 ezren gyűltek össze a péntek esti koncertre Rio de Janeiro-ban, miközben a brazil metropoliszban hőségriadó volt érvényben. A koncertre nem lehetett vizet bevinni, többen már könyörögtek a folyadékért a közönség soraiban.


Meghalt egy 23 éves rajongó Taylor Swift péntek esti brazíliai koncertjén a Rio de Janeiró-i Estádio Olímpico Nilton Santos stadionban, ahol több mint 60 ezer ember gyűlt össze. Rióban extrém hőség tombol a napokban.

A beszámolók szerint annak ellenére, hogy Rio de Janeiróban hőségriadó van érvényben, a stadionba nem lehetett vizet bevinni, ezért

Többen vízért könyörögtek, és a közösségi médiában elterjedt egy rövid videó, melynek tanúsága szerint Taylor Swift egy palack vizet dobott a közönség közé. Emellett az énekesnő többször megszakította a koncertjét, és vizet kért a rajongóknak.

Családja szerint a 23 éves Ana Clara Benevides pszichológushallgató a színpadhoz közel volt, amikor rosszul lett és elájult, majd mintegy 40 percig próbálták újraéleszteni a stadionban.

Taylor Swift Instagram-oldalán megemlékezett elhunyt rajongójáról, de az ő nyilatkozata szerint a tragikus eset még a fellépése előtt történt a zsúfolásig megtelt stadionban. „Összetört a szívem, mert ma este, a koncertem előtt elvesztettünk egy rajongót. El sem tudom mondani, mennyire lesújtott ez” – írta az popsztár.

Brazília nagy részére a napokban súlyos hőhullám csapott le. Rio de Janeiróban a hőségindex 58,5 Celsius-fok volt pénteken, ami a legmagasabb érték a brazíliai hőségindex bevezetése óta.

Forrás: Mirror, Daily Mail, Fohla de S.Paulo


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!