A szombati koncert elhalasztásáról szóló döntés már azután született, hogy több ezer ember összegyűlt a stadionban.


Taylor Swift elhalasztotta a szombati Rio de Janeiro-i koncertjét, miután egy 23 éves lány még Swift pénteki előadása előtt ájult el, majd halt meg szívmegállásban, írta meg a Telex. Rióban hatalmas hőség volt, ám a szervezők nem engedték meg a közönségnek, hogy vizet vigyenek be magukkal.

A szombati koncert elhalasztásáról szóló döntés késve született meg, addigra már több ezer ember összegyűlt a stadionban.

Taylor Swift Instagram-oldalán (24 órán belül eltűnő Stories-on) így írt:

Brazíliában napok óta tart a rekordhőség, a hatóságok felhívták a figyelmet az életveszélyre. A hétfői koncertet viszont egyelőre úgy tűnik, megtartják.

A beszámolók szerint pénteki koncerten nehéz volt vízhez jutni, a koncert egy pontján az énekes maga dobált vizespalackokat a tömegbe, miközben a közönség azt kiabálta, hogy „vizet, vizet, vizet!”. Később Swift megállt a koncert egy pontján, hogy megbizonyosodjon róla, a hallgatósága kap elég vizet.

Azt a hírt, hogy a fiatal rajongó dehidratáció miatt vesztette volna életét, az orvosok nem erősítették meg, de a szervezőket komoly kritika érte, amiatt, hogy megakadályozták, hogy az eseményre érkezők vizet vihessenek be magukkal.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!