Tóth Gabi néhány hete arról írt egyik blogbejegyzésében, hogy félelemmel vegyes izgalommal gondol az első családi nyaralásukra a Balatonon. Azóta már túl is vannak az utazáson, az énekesnő pedig már az élménybeszámolóját is közzétette a Család.hu oldalán.

Kapcsolódó

Tóth Gabinak azon pörög az agya, hogy milyen "veszélyek" leselkednek majd rájuk a családi nyaraláson

Ez lesz kislánya első balatoni utazása.

A bejegyzésben felidézte, milyen dolgok miatt aggódott az említett korábbi posztban:

  • darázscsípés,
  • leégés,
  • vízzel kapcsolatos félelmek,
  • valamint hogy eltűnik a kislánya, Hannaróza.

Na, a négyből egy teljesen pipa, és egy másik meg félig

- írta, majd rátért a részletekre.

Mint kiderült, egyszer pár másodpercre szem elől tévesztette a lányát, de hamar kiderült, hogy "pár centivel mozdult el, csak pont kitakarta egy fa".

Az énekesnő másik rémálma azonban valóra vált: életében először megcsípte egy darázs. Korábban egy vizsgálat kimutatta, hogy allergiás a darázscsípésre, ami miatt akkor egy injekciót is felírtak neki, amit általában magánál hord.

Persze nem volt nálam a "tollam", a fülemben zakatolt a szívem, hallottam, ahogy kalapál. Nyilván pánikba estem, és a pánik hasonló tüneteket produkált, mint amit a fejemben a darázscsípés jelent egy allergiás ember számára. Rengeteget olvastam arról, hogy mik a tünetek, így pontosan tudtam, hogy mi következik, és az agyam ennek megfelelően el is kezdte azokat a tüneteket mutatni. Persze összeszaladtak az emberek, és mindenki próbált nyugtatni. Nagyon, nagyon, nagyon féltem. Biztosra vettem, hogy meg fogok halni. Kértem Gábort, hogy vigyázzon a Hannira. Túlzás nélkül mondom, hogy olyan közel éreztem a halált, mint 18 évesen a műtétemnél. Közel egy órán át tartott a rémület, mire el mertem hinni, hogy életben maradok.

Tóth Gabit két helyi asszonynak sikerült megnyugtatnia, akik megkérdezték, hogy az allergiavizsgálat a terhessége előtt volt-e, mert elképzelhető, hogy a hormonváltozás erre is kedvező hatással volt.

Mindenesetre újjászülettem ismét, és ettől az élménytől átértékelődött sok minden az életemben. Na de erről majd legközelebb mesélek…

- zárta bejegyzését.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!