Az énekesnő azt mondta, gyalázkodó kommenteket kapott a közösségi médiában, amit nem akar annyiban hagyni, ezért felvette a kapcsolatot egy büntetőjogásszal.


Tóth Gabi felvette a kapcsolatot egy büntetőjogásszal, mert elmondása szerint olyan durván ocsmány és gyalázkodó kommenteket kapott a közösségi médiában, amit már nem akar következmények nélkül hagyni.

Az énekesnő egy TikTok-videóban megmutatott az őt gyalázó kommentet, ami miatt betelt nála a pohár. Azt mondta, hogy elfogyott a türelme, és a zaklatóval a bíróságon találkozik majd.

„Ne értsenek félre, én nem azért »hisztizek« hogy engem mindenki szeressen. A szívem mélyéről mondom, hogy teljesen elfogadom, ha valakinek nem vagyok szimpatikus. A nemtelen bántást azonban nem vagyok hajlandó eltűrni. És mostantól nem is teszem. Már felvettem a kapcsolatot egy büntetőjogásszal, az illetőt, akiről a videót készítettem, viszem a bíróságra még akkor is, ha hallom, hogy eltűnt az internetről... majd a rendőrség beazonosítja. És ugyanezt fogom tenni minden olyan kommentelővel, aki átlépi a vörös vonalat” – mondta Tóth Gabi a Borsnak.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!