Felemásan fogadták az elítéltek a mulatóssztár érkezését, sokan már az első napokban beszólogattak, alkalmazkodnia kell a hierarchiához.


Ahogy arról nemrég mi is írtunk, a két hete börtönbe vonult Galambos Lajos úgy nyilatkozott az ügyvédjének, hogy a börtönőrök mint minden más rabbal, vele is „szigorúak, de igazságosak”.

A zenész jogi képviselője arról is beszélt, hogy meglehetősen kevés az az 50 perc, amit Lagzi Lajcsi beszélhet a családtagjaival.

Csontos Zsolt most más részleteket is elárult a Blikknek. Mint mondta, a rabtársak felemásan fogadták a trombitás érkezését.

„Kérdeztem tőle, érte-e bent bármi atrocitás vagy sérelem, ami miatt nekem, mint az ügyvédjének, fel kell lépnem, de határozottan azt mondta, semmi ilyesmit nem tapasztalt. Persze, találkozott már a többi rabbal is, akik felemásan fogadták.

Sajnos, a börtön­élet egy külön világ, ezzel nem lehet mit kezdeni, magára van hagyva. Saját magának kell megtalálnia és kiharcolni a helyét a hierachiában. Alkalmazkodnia kell minden helyzethez, még ha ez nehéz is...”

Az ügyvéd azt is megtudta, hogy Galambos Lajos havi kétszer vásárolhat a börtön kisboltjában, a bv-számlájára feltöltött pénzt költheti el. Csontos erről azt mondta: „Eddig egyszer volt a boltban, de alig vett magának valamit, hiszen semmi étvágya, szinte érintetlenül küldi vissza az ételt is, amit naponta háromszor kap”.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!