Az énekesnő szerint nagyon nehéz előadni Azahriah dalait, ezért örülne annak, ha nem kellene tőle semmit előadnia a Sztárban Sztár All Starsban.


Jövő héten indul a TV2 új szuperprodukciója, a Sztárban sztár All Stars. Az éneklős műsorban azok a versenyzők tűnnek majd fel újra, akik korábban már bizonyítottak. Többek mellett Tóth Gabit is láthatják a nézők, aki korábban Cserháti Zsuzsától és Varga Miklóstól is kapott már dalt.

„Mindig volt rajtam egy nyomás amiatt, hogy mivel valami súly van az emberek lelkén, abból nekem egy komolyabb mondanivalójú dalt kell megformálnom, így nagyon izgultam. Ahogy visszaemlékszem, nagyon sokat fejlődtem. Az ember el tud lustulni ebben a szakmában olyan téren, hogy már mindent megtanultunk, így azt gondoljuk, nem kell többé gyakorolni. A Sztárban sztár ebből a szempontból egy pofon volt, mivel csak azért, mert húsz éve profi kategóriában űzöm, még fejlődnöm kell” – mondta az Indexnek a műsor sajtótájékoztatóján az énekesnő.

Arról is beszélt a lapnak, hogy idén szívesen énekelne Sonique afrikai származású énekesnőtől valamit, viszont van egy előadó, akinek a dalaitól tart.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!