Az énekesnő örömmel fogadta el a Sztárban Sztár felkérését, de előbb a családdal és barátokkal is megbeszélte.


Tóth Gabi nemrégiben elfogadta a Sztárban Sztár All Stars verseny meghívását, de a döntése nem volt egyszerű, mivel a család, különösen kislánya, Hannika, fontos szerepet játszik az életében - írja a Blikkrúzs.

Az énekesnő elmondta, hogy a műsor előtt alaposan mérlegelte a helyzetet, hiszen eddigi showműsoros szereplései alatt még nem volt édesanya, és így több ideje volt felkészülni.

„Azért gondolkodtam rajta, mert már van egy kislányom. Hanninak van egy rendszer az életében, oviba jár - hogy ezt össze tudjam egyeztetni, futottam egy kört a családnál, barátoknál, hogy segítenek-e ebben az időszakban” – mesélte az énekesnő.

Szerencsére, a családja és barátai, köztük Máté, a szülei, nővére Vera, és Hannika édesapja, Gábor is támogatják őt ebben az időszakban, ami jelentősen megkönnyíti számára a visszatérést.

- árulta el.

A volt férjével, Krausz Gáborral való kapcsolatáról is beszélt. „Azt hiszem, hogy jól menedzseljük a dolgokat. Nyilván nem járunk össze kávézni, de teljesen normális a viszonyunk” – mondta. Örömmel tapasztalja, hogy Gábor és ő is megtalálták a boldogságot, és hogy Hannika táncolni tanul Annánál: „Kapom a videofelvételeket, hogy milyen ügyes. Ez nekem csodás élmény!”

"Örülök, hogy Gábor boldog és, hogy mi is boldogok vagyunk Mátéval. Mindketten megtaláltuk azt a párt, akivel boldogok lehetünk" – tette hozzá.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!