Ők az egyetlen páros, akik becsukják maguk mögött a közös öltöző ajtaját. A sztárséf egyik barátja szerint Krausz teljesen kicserélődött a műsor kezdete óta.


Sok jel utal arra, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna nem csak a Dancing wiht the Stars színpadán, de a valóságban is közel kerülhettek egymáshoz - erről beszélt a Blikknek a Dancing with the Stars stábjának egyik tagja. A sztárséf egyik barátja szerint Krausz a táncpartnerének köszönhetően teljesen kicserélődött.

A páros között a legutóbbi adásban is izzott a levegő, sőt,

Ráadásul már nem csak a nézők találgatják, hogy vajon lehet-e a páros között valami, a viselkedésük a stábtagoknak is feltűnt.

„Bár előttünk is nagyon titokzatosak, sok jel utal arra, nem csak a parketten, de a valóságban is közel kerülhettek egymáshoz. Csillog a szemük, ha egymásra néznek, folyamatosak közöttük a hétköznapokban is az érintések, ölelések és csodálattal beszélnek egymással.

- mondta a lapnak az egyik stábtag.

Bár Krausz Gábor nem akart a témában nyilatkozni, egy közeli barátja a Blikknek azt mondta: Gábor életébe a lehető legjobbkor jött ez a műsor.

„Nagyon maga alatt volt tönkrement házassága után, de a táncnak és partnerének köszönhetően teljesen kicserélődött.

- mondta Krausz barátja, aki szerint a séf „akkor szokott ilyen lenni, ha szerelmes”.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!