A séfnek az új munkája miatt hetente akár több napot is Ausztriában kell töltenie. A séf ismerőse szerint ez pont jól jött a párosnak.


Ausztriában romantikázik Mikes Anna és Krausz Gábor - írja a Blikk. A táncosnő osztott meg néhány árulkodó fotót.

A sztárséfnek nem volt könnyű éve, miután nyáron bombaként robbant a hír, hogy elválnak Tóth Gabival. A barátai szerint Krauszt nagyon megviselte a szakítás, de azóta úgy tűnik, kezd egyenesbe jönni az élete. Ez pedig nagyban köszönhető Dancing with the Stars-beli táncpartnerének, Mikes Annának.

Hogy pontosan mi lehet közöttük, azt mindenki csak találgatja, hiszen a páros nagyon óvatosan szokott fogalmazni a kapcsolatukat firtató kérdésekre.

- mondta a Blikknek Krausz Gábor egyik közeli ismerőse. Szerinte a közös munka és a hamar kialakult barátság az első pillanattól kezdve gyógyította mindkettejük lelkét, majd ahogy teltek a hetek, egyre közelebb kerültek egymáshoz.

„Egyelőre próbálnak minél több időt együtt tölteni, klasszikus randizgatásba kezdtek, amelynek egyik eseménye volt a múlt heti karácsonyi vacsora, amelyet a Dancing with the Stars stylistjánál töltöttek. Az egyértelmű, hogy jól érzik magukat egymás társaságában, de nem akarják még konkrétnak nevezni azt, ami köztük alakulgat” - mondta a séf ismerőse.

Anna a napokban azonban két sokat sejtető képet is posztolt az Instagram-oldalán. A táncosnő előbb az autópályáról, majd a bécsi Intercontinental bárjából jelentkezett be egy 24-óráig elérhető bejegyzésben. Márpedig a Blikk szerint a séfet az új munkája éppen egy ausztriai szállodalánchoz köti.

- árulta el a séf ismerőse.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!