A politikai elemző a közösségi oldalán osztotta meg gondolatait arról, mennyire profin mozog Magyar Péter a politikában. Szerinte mindezt nemcsak a közvélemény-kutatások jelzik, hanem a közösségi médiában egymással versengő posztok, képek, videók is.


A politikai elemző a Facebook-oldalán osztotta meg gondolatait arról, mennyire profin mozog Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője. Szerinte, amit a közelgő árvíz kapcsán csinál, „szinte tankönyvszerűen” hozza a Fidesz korábbi kommunikációs stílusát. Nem egyedi vagy új húzásokról van szó, viszont minden megvan benne – stratégia, taktika, kemény munka – ahhoz, hogy a politika sikeres legyen.

A posztjában Török azt is megjegyzi, hogy a korábbi mesterek, a Fidesz és Orbán oldalán egyre inkább gyengül a teljesítmény. A miniszterelnök ugyan ma azt mondta az árvízi védekezés kapcsán, hogy „a tapasztalat hasznos, a rutin veszélyes”, de akár a saját pártjára is gondolhatott volna.

– elmélkedett Török, hozzátéve, hogy bár az erőviszonyok még mindig a kormányoldalnak kedveznek, az új helyzet egyre nyilvánvalóbb. És ezt nemcsak a közvélemény-kutatások jelzik, hanem a közösségi médiában egymással versengő posztok, képek, videók is.

(via 24.hu)

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!