A lopás megakadályozása érdekében az őr egyszerre két nővel is megküzdött egy gazdagréti kisboltban, de végül alulmaradt a létszámfölénnyel szemben.


Két év felfüggesztett börtönre ítélte a bíróság azt a 18 éves nőt, aki nemrég a társával lopni akart egy gazdagréti kisboltból. Az üzlet biztonsági őre megpróbálta feltartóztatni őket, de a fiatal lány ágyékon rúgta, így a férfi elengedte a tolvajokat.

Néhány hete két nő kifejezetten azért ment be az egyik gazdagréti élelmiszerboltba, hogy onnan különféle árucikkeket lopjon.

A két nő nem engedelmeskedett a felszólításnak, újra megpróbáltak lelépni a kisboltból, ekkor az őr megragadta a 18 éves nő vállán lévő táskát, amelyben a lopott holmik voltak. A két nő szintén ráfogott a táskára, és azt igyekeztek kirángatni a biztonsági ember kezéből.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a 24.hu megkeresésére közölte: a 18 éves nő beismerte és megbánta a tettét, s azt mondta, soha többé nem fog ilyet tenni A fiatal nő két év börtönt kapott, de a büntetés végrehajtását öt évre felfüggesztették. Az ítélet nem jogerős.

Az ügyészség hivatalos honlapján megtekinthető a biztonsági kamera felvétele az esetről.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!