A Blikknek nyilatkozó tulajdonos szerint többször előfordult, hogy az ismert szépség nem rendezte a végösszeget, és fizetés nélkül távozott.


Korábban írtunk róla, hogy a rendőrség is nyomoz annak az ismert magyar modellnek az ügyében, aki a gyanú szerint szexuális szolgáltatással fizetett egy nyíregyházi orvosnak egy, csak receptre felírható gyógyszerért, ami segített a fogyásában.

A Blikknek most nyilatkozott egy szépségszalon tulajdonosa, aki azt állítja:

A lapnak név nélkül nyilatkozó tulajdonos 15 éve üzemeltetett szalont, ahol visszajáró vendég volt a gyógyszerért szexelő modell. Ő úgy nyilatkozott a nőről: „Bejelentkezett a stúdiónkba, és az első alkalommal hajhosszabbítást kért. Nem volt könnyű dolga a munkatársaimnak, mert nagyon világos színűre kellett festeni a póthajat, ami időigényes, ám elvégeztük a munkát, a kliens pedig elégedett volt.

Mint mondja, a modell a következő alkalommal sem fizetett. Ekkor már nem csak a haját, hanem kéz- és lábkörmeit is megcsináltatta. „Újra a lerázós dumával jött, ami már mindenki számára kellemetlen volt, ezért próbáltuk kérni, hogy fizessen, de ismét csak ígérgetett. Alapvetően jóindulatú személyiség vagyok, és még itt sem fogtam gyanút. Bartert is ajánlott, de ez sem következett be soha, aztán végleg eltűnt. Hiába kerestük, nem adta meg a tartozását” – fogalmazott a szalon tulajdonosa.

A 2008 körül történt esetben a nyilatkozó szerint körülbelül 100 ezer forint körüli összegről volt szó. „Akkoriban nagyon kellett volna az összeg, hiszen mindenki nehéz helyzetben volt, de nem kaptuk meg tőle. Tanulópénz volt számomra mindez, azóta kétszer is meggondolom, kiben bízzak” – tette hozzá.

A Blikk úgy tudja, nem ő az egyetlen, akit a sztármodell megkárosított: néhány évvel ezelőtt a fodrászával hasonló módon járt el. Megígérte neki, hogy a következő alkalommal kifizeti a hajhosszabbítás összegét, de végül sosem bukkant fel újra.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!