Egy napon belül két balesetet okozó Volkswagen is elhajtott a Jókai utcából Szombathelyen - írja a 112 Emergency Press.

Az első baleset csütörtökön történt, erről a rendőrség oldalán is beszámoltak.

Délután fél hat körül egy autós a Jókai Mór utcában lévő autóbuszöbölben fordult úgy fordult meg, hogy a Kálvária utca felől a Gagarin utca irányába közlekedő buszt hirtelen fékezésre kényszerítette. A fékezés miatt több utas is megsérült a buszon, a balesetet okozó Volkswagen Passat sofőrje viszont elhajtott a helyszínről.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az eset körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöldszámán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

A másik baleset ugyanabban az utcában történt pénteken délután, és szintén egy Volkswagen volt a felelős. A 112 Emergency Press beszámolója szerint

hirdetés

egy Opel megállt a zebra előtt, hogy átengedjen egy gyalogost, ekkor azonban egy másik autós hátulról, fékezés nélkül belerohant, ezután pedig a járdán keresztül elhúzott.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>



hirdetés