Keresi a rendőrség azt a szabálytalanul közlekedő biciklist, akit kis híján elgázolt egy busz, miután a bringás kikanyarodott elé az útra.

A police.hu oldalon számoltak be az esetről, ami még május 20-án reggel 7 ra körül történt Budapest XII. kerületében, az Ignotus utca és a Csaba utca kereszteződésében.

A biciklis váratlanul, egy várakozó autó mellől vágott be a busz elé, és csak a sofőr gyors reakcióján múlt, hogy nem gázolta el a férfit. A hirtelen fékezéssel viszont a busz egyik utasa elesett és megsérült.

A bringás talán bocsánatkérés gyanánt intett a buszsofőrnek, majd továbbment. A busz fedélzeti kamerája rögzítette az esetet, a rendőrök most ez alapján keresik a biciklis férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság baleset gondatlan okozása gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

hirdetés

Azt kérik, aki a felvételen látható kerékpárost felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Íme a videó az esetről:



hirdetés