Madridban letartóztattak egy 53 éves kolumbiai férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy 555 nőről készített videofelvételt a szoknyájuk alá filmezve - tudósított a BBC. A rendőrség szerint a férfi legalább 283 videót pornóoldalakra töltött fel, ezeket több millióan látták. Az áldozatok egy része kiskorú.


A férfi a vád szerint tavaly nyár óta napi szinten készített felvételeket nyilvános helyeken, így a metróban vagy áruházakban. Néha be is mutatkozott áldozatainak, hogy könnyebben készíthessen felvételeket.

A rendőrök megfigyelték a férfit, majd tetten érték és letartóztatták. A nála tartott házkutatáson több száz felvételt foglaltak le. Saját honlapjának 3519 feliratkozója volt.

A férfit őrizetbe vették. Spanyolországban a szoknya alá filmezés szexuális zaklatásnak számít, amiért börtönt szabhatnak ki.

???????? Así detuvimos en el metro de #Madrid a uno de los mayores depredadores de la intimidad de mujeres. Grababa vídeos por debajo de faldas y vestidos (#Upskirt) y los publicaba en portales pornográficos. Actuaba a diario y de forma compulsiva. pic.twitter.com/jHEBtnXzsH

- Policía Nacional (@policia) August 21, 2019


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!