Pilhál Tamás, a Pesti Srácok munkatársa bocsánatot kért Nagy Blankától és törölte azt az előnytelen fotót is, amit a DK vasárnapi kongresszusán felszólaló lányról tett közzé. A fotó úgy készült, hogy be lehetett látni a szoknyája alá. Pihál Tamás a fotóhoz azt írta: „Trágárka villant – A magyar Sharon Stone, avagy Elemi ösztön a Szemkilövető pártban”.

A posztot több ellenzéki politikus is elítélte, a DK pedig bejelentette, hogy az ügy miatt törvénymódosítást kezdeményeznek.

Nagy Blanka kedden a Facebook-oldalán nyílt levélben szólalt meg a történtekkel kapcsolatban. A diáklány ebben azt írta, szerinte, ha Pihál Tamás lányáról készült volna ilyen fotó, akkor az illetőnek már az orrát is eltörte volna.

"Ma este kérlek öleld meg nagyon a kislányodat és mondd neki, hogy szereted és mindig vigyázni fogsz rá és ha bárki ilyet csinál vele akkor elkapod a grabancát az illetőnek. Az én édesapám már sajnos nem teheti meg ezt."

- zárta levelét Nagy Blanka.

Pihál Tamás szerda délután válaszolt a diáklány nyílt levelére, a Pesti Srácok oldalán. Ebben leírta, meglepte a levél, úgy gondolja, hogy ez már nem ugyanaz a Nagy Blanka, akit az ellenzéki tüntetéseken hallott beszédet mondani. A levelet emberinek nevezte, majd azt írta:

"Kerülgethetem a forró kását, de minek. Oda akarok kilyukadni, hogy hiába öltözöl és ülsz ügyetlenül (majd megtanulsz), hiába mondasz döbbenetes szamárságokat, hiába irtózom mindazoktól, akik téged most beraktak a politikai inkubátorba – sajnálom, hogy kitettem azt a fotót és hozzá azt a szöveget... Töröltem. Egy rossz vicc volt. Bocsánatot kérek!"

Aztán azt is hozzátette, hogy most elbukott egy fogadást, amit Blanka egyik követőjével kötött, mert azt mondta, hogy ő nem fog bocsánatot kérni a diáklánytól. Emellett pedig azt is leírta, hogy a barátai is valószínűleg megkövezik majd emiatt.