Napok óta nem élt az a sofőr, akit vasárnap este találtak meg száz méterre a főúttól az autójában ülve a Bakonyban, írja a deltahirek.hu a Facebookon.

A lap úgy tudja, hogy a férfi napokkal korábban indult haza Győrbe, de mivel nem érkezett meg, többen a keresésére indultak. Végül Tés és Jásd között a szerpentin egyik kanyarjából letérő keréknyom vezetett el az autóhoz.

A portál azt írja, hogy a férfi valószínűleg rosszul lett vezetés közben, ezért hajtott a több méter mély szakadékba. A kocsi ezután még 100-150 métert gurult a meredek dombon, útközben több kisebb fát is kidöntött, végül egy bokros területen kötött ki. A nyomok alapján az autóban kisebb tűz is keletkezett, ami magától elaludt, ugyanis minden ajtó és ablak zárva volt, amikor napokkal később megtalálták a roncsot.

A rendőrség a lap kérdésére elmondta, hogy a kocsi vezetője egy negyven év körüli férfi volt. Bűncselekmény gyanúja nem merült fel, így általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálják az eset körülményeit.



hirdetés