Tudja, hogy túl messzire ment, hogy nem kellett volna, de a 31 éves Charlie Lister nem tudott ellenállni annak, hogy élete legszebb karácsonyát varázsolja idén 8 éves lányának, Evie-nek. Az anyuka The Sun című brit bulvárlapnak elmondta: több mint száz darab ajándékot vásárolt lányának, és erre 2200 fontot, azaz nagyjából 860 ezer forintot költött.


Elmondása szerint már januárban elkezdte megvenni a karácsonyi ajándékokat, kihasználva az év eleji leárazásokat, és azóta minden héten legalább egyszer vett valamit a lányának. Mint mondta, amikor már kezdte azt hinni, hogy le tud állni, mindig meglátott valamit, amire mondhatta, hogy na még csak ezt az egyet.

A második legdrágább ajándék egy 300 fontos kerékpár volt, a 3. pedig egy használt iPad. Emellett olyan kis apróságot kap majd Evie, mint játékfigurák, ruhák, fürdősó, babák, vagy egy nagy unikornis. Az anyuka elmondása szerint azt a pénzt költötte ajándékokra, amit megspórolt azon, hogy újévei fogadalomként leszokott a cigarettáról.

A legnagyobb ajándéka a lányának azonban nem egy tárgy volt, hanem egy utazás Lappföldre, ahol még a Mikulással is találkozni fog. Lister közölte, tudja, hogy ezzel túlságosan is elkényezteti gyermekét, de szerinte lánya ezt teljesen megérdemli. Emellett szerinte ez lesz lánya igazi utolsó karácsonya, mert jövőre, 9 évesen már nem tudja majd gyermeki örömmel élvezni az ünnepet.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: iStock


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!