55 óra elteltével találtak rájuk, addig az 5 éves kislány vigyázott egy- és kétéves testvéreire. Karácsonyi csoda, hogy egyáltalán életben maradtak, pláne, hogy túlélték a baleset utáni napokat is.


Egy ötéves kislánynak köszönheti életét egy- és kétéves testvére, miután az ausztrál család autóbalesetet szenvedett karácsonykor, írja a Daily Mail. A 28 éves Jake Day és a 25 éves Cindy Braddock Land Roverje akkor állt fejre eddig tisztázatlan körülmények között az éjszaka közepén egy elhagyatott útszakaszon a nyugat-ausztráliai Kondinin közelében, amikor az öttagú család éppen a férfi anyukájához tartott.

A gyerekek a felborult autó tetejének belső oldalára feküdtek a segítség megérkezéséig. A roncsra egy kétségbeesett rokon bukkant rá, aki kezdetben azt hitte, hogy mind az öten meghaltak a balesetben. Csak akkor találta meg a kicsiket, amikor a kislány roncsból kiszűrődő kiabálásra lett figyelmes.

A gyerekeket súlyos kiszáradással szállították kórházba, de mostanra stabilizálódott az állapotuk. Amint kiengedik őket az orvosok, nagymamájukhoz fognak költözni.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!