Csodával határos módon vészelte át azt a súlyos autóbalesetet, amiben három fiatal meghalt.


A banki alkalmazottként dolgozó Sophie Russon Cardiff külvárosában balesetezett az autójával: az ütközés után két napig lógott fejjel lefelé a teljesen összetört autóban, körülötte felismerhetelenségig megégett holttestekkel.

A súlyos tragédiában meghalt két fiatal nő és egy férfi, de Sophie túlélte a szörnyűségeket – írta meg a Daily Mail. Amikor rátaláltak a 20 éves nőre, egész testében remegett, át volt fagyva és még a telefonját sem érte el, amivel segítséget tudott volna hívni.

Az összetört autót és a holttesteket hétfő este találták meg a baleset helyszínén, Cardiff külterületén: ekkor már több mint 46 órája lógott magatehetetlenül a roncsban a sérüléseitől felismerhetetlenné vált Sophie.

A balesetben elhunyt két nő, a 21 éves Darcy Ross és Eve Smith már gyerekkora óta ismerte Sophie-t, a tragédia éjszakáján egy newporti bárból indultak el Cardiff felé. A klubban csatlakozott hozzájuk még két barátjuk, a 32 éves Shane Loughlin és a balesetben szintén elhunyt, 24 éves Rafel Jeanne.

A tragédia péntek éjszaka történt, de az autóroncsot csak két nappal később fedezték fel: a tropára ment Volkswagen Tiguant egy körforgalomban található fára kenődött fel, de mivel a fák eltakarták a roncsokat, nem vették észre az arra járó autók.

A roncsokra Rafel Janne egy barátja, Lewis Pace és édesapja talált rá, miután a baleset közelében guminyomokat fedeztek fel. Akkor már majdnem két napja keresték az eltűnt ötfős társaságot.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!