A floridai kislánynak egy Happy Meal menü kibontása után esett a lábára egy forró csirkefalat. Ez azonban nem vette el a kedvét a mekizéstől, a gyorsétteremlánc szerint a mai napig hozzájuk jár az édesanyjával.


Egy floridai bíróság 800 ezer dolláros (átszámítva több mint 270 millió forint) kártérítést ítélt meg egy nyolcéves kislánynak, aki súlyos égési sérüléseket szenvedett, amikor egy Chicken McNuggets a lábára esett.

A csirkefalat még 2019-ben égette meg az akkor négyéves Olivia Caraballót. A kislánynak egy floridai gyorsétterem autós részlegén vásároltak egy Happy Meal menüt, azonban kinyitása után a lábára esett a forró csirkefalat.

"Én egyszerűen csak boldog vagyok hogy meghallgatták Oliviát és így az esküdtszék egy igazságos ítéletet tudott hozni" - kommentálta a döntést Olivia édesanyja.

Caraballo lábán a mai napig egy heg emlékeztet a balesetre, ennek ellenére a McDonald's ügyvédjének állítása szerint a kislány még mindig hozzájuk jár az édesanyjával.

A McDonald's szerint a családnak csak 156 ezer dollár járt volna, mivel állításuk szerint a lány fájdalmai megszűntek, miután az égési sérülése három hét alatt meggyógyult.

(via Telex, BBC)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!