A két férfi szabadulása után a Walmart sofőrje lett. Az igazi tettes évek óta börtönben van egy gyilkosság miatt.


17 évet töltött a börtönben két férfi egy olyan bűncselekmény miatt, amit nem ők követtek el, írja a Unilad. A 36 éves Dupree Glass és az egy évvel idősebb Juan Rayford még 2020-ban szabadulhatott az újratárgyalást követően, ahol kiderült, hogy a valódi elkövető Chad Brandon McZeal, akit korábban életfogytiglani börtönbüntetésre ítéltek egy gyilkosság miatt.

Védőügyvédjük szerint a bíróságnak már akkor sem volt semmilyen bizonyítéka a két állítólagos lövöldözővel szemben, ezért a per el sem kezdődhetett volna. A két tinédzsert két tanú vallomása alapján ítélték el, akik ráadásul később visszavonták állításaikat.

A védelem öt éven keresztül több tanút is meghallgatott, akik kivétel nélkül azt mondták, hogy nem Glass és Rayford voltak a tettesek. Végül az újratárgyaláson a valódi lövöldöző elismerte tettét.

A szabadulás után mindketten a Walmart kiskereskedelmi-hálózat sofőrjei lettek. Rayford gyerekkori szerelmével él együtt, aki végig kitartott mellette és megvárta, amíg kiszabadult. Mindkét férfinak kislánya született azóta.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!