Még az ünnepi rohanás előtt szerették volna megtartani a szűkkörű ceremóniát.


Szupertitkos esküvőn kelt egybe szerelmével Demcsák Zsuzsa - írja a Blikk. A lap szerint néhány hete zajlott le a szűkkörű ceremónia, a szolgáltató cégekkel titoktartási szerződést irathattak alá.

Demcsák Zsuzsa tavaly jelentette be, hogy véget ért a házassága az indiai Krishannal, akinek a műsorvezető örökre hálás lesz az együtt töltött időért. Annyi azóta kiderült, hogy 45 éves tévés új szerelme egy debreceni üzletember.

Úgy tűnik, a kapcsolatuk gyorsan komolyra fordult, hiszen Zsuzsa közvetlenül az ünnepek előtt megosztott egy képet az Instagram-oldalán, ami az ő és az újdonsült férje keze volt látható, illetve a jegygyűrű. A 24 óráig elérhető történetben pedig azt írta: Mr. és Mrs., vagyis férj és feleség.

- mondta a Blikknek egy informátor.

A forrás azt is elárulta: ahogy az Demcsák Zsuzsa új férjének köreiben szokás, nagy valószínűséggel titoktartási szerződést írattak alá minden olyan résztvevővel, akik a szolgáltatásokat nyújtották az esküvőre.

Az eljegyzése után Demcsák azt mondta a Blikknek, hogy minden olyan információ, ami a kapcsolatukra vonatkozik, csak rájuk tartozik, és ezt szeretnék is megtartani.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!