Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az emberek folyton jeleket, kapaszkodókat keresnek, hogy megpróbálják megmagyarázni az életükben bekövetkezett változásokat. A nők elsősorban a megjelenésre hagyatkoznak. És mi lehet egyszerűbb, mint a haj hosszának, a frizurának, az öltözködési stílusnak vagy az életmódnak a megváltoztatása?

Tudtad egyébként, hogy a haj hossza mi mindent elárul egy ember személyiségéről? Erről te magad is meggyőződhetsz, ha bekapcsolódsz a játékba, és elvégzed ezt a tesztet. Nem kell egyebet tenned, mint a hajad mérete alapján kiválasztanod a megfelelő ábrát, és elolvasnod a hozzá rendelt információt.

1. ábra - rövid haj

Számodra a család az első, szorosan kötődsz a szeretteidhez. Kreatív személy vagy, és vezetői képességeid is vannak. De neked semmit sem jelent a hatalom. Ritkán követed az érzéseidet, számodra az elme és a racionalitás az úr. Fiatalos a külsőd, és nagyon energikus ember vagy.

2. ábra - bob

Igazi díva vagy. Ösztönösen uralod a hódítás és csábítás képességét, tudod, hogyan végy le egy férfit a lábáról. Az emberek nehezen tudnak meggyőzni valamiről, mint ahogyan bebizonyítaniuk is komoly feladat, hogy nincs igazad. Magabiztos vagy és türelmes, tisztában vagy a céljaiddal, és tudod, mit kell tenned annak érdekében, hogy megszerezd, amit akarsz.

3. ábra - középhosszú haj

Kaméleon-ember vagy, aki helyzethez és emberekhez mérten, többféleképpen képes megnyilvánulni. Ha úgy szottyan kedved, könnyedén eléred, hogy mindenki a tenyeredből egyen, hiszen nőiességed és aktív, energikus jellemed magával ragadó. A környezetedet a mosolyoddal fegyverzed le. Remek hallgatóság vagy, ezért kiváló pálya számodra a pszichológia.

4. ábra - vállon aluli hosszú tincsek

Becsületes nő vagy, aki mindig az igazat mondja. Akaraterőd és türelmed minden elvárást felülmúl. A hosszú tincseid azonnal magukra hívják a figyelmet. Erős, nőies személyiség vagy, akit a megérzései sosem hagynak cserben.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!