Ferenc pápa április 28-30. között tartózkodik majd hazánkban. Itt minden lényeges információt megtalálsz a programokról.


Ferenc pápa április 28-án, pénteken érkezik Budapestre, majd a háromnapos látogatás végén, vasárnap utazik vissza a Vatikánba. Ez idő alatt találkozik majd magyar állami vezetőkkel és egyházi méltóságokkal, több beszédet is tart, illetve részt vesz egy zenei előadáson is mintegy 11 ezer fiatal társaságában.

A részletes programot itt lehet elolvasni:

Vasárnap délelőtt fél tízkor a Kossuth téren celebrál szentmisét a Szentatya, amely talán a leginkább várt eseménye a látogatásának. A misén külön regisztráció nélkül, biztonsági ellenőrzést követően bárki részt vehet majd. Érdemes lesz minél hamarabb megérkezni a helyszínre, a kapuk reggel 6-kor nyitnak, majd 7 órakor már elindul a felvezető program is. A szervezők azt javasolják, hogy gyalog vagy tömegközlekedéssel közelítsék meg a teret az érdeklődők, mert parkolni nem lehet majd a környéken.

Részletes tájékoztató a Kossuth téri programhoz:

Ferenc pápa 2021 után másodjára fog hazánkba látogatni, korábban II. János Pál pápa is kétszer járt Magyarországon 1991-ben és 1996-ban.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!