A tavalyi év után idén is megrendezik a Telekomosok Fesztiválját. Az ingyenes élménysorozat június 15. és augusztus 25. között várja az érdeklődőket az ország különböző pontjain.


A tavalyi év sikere után idén ismét megtartják a Telekomosok Fesztiválját. Az ingyenes élménysorozat célja, hogy sokrétű kulturális programot és kikapcsolódási lehetőséget biztosítson azok számára is, akik a világszerte tapasztalható megélhetési nehézségek miatt idén nem vagy csak kevesebbet tudnak költeni a nyári élményekre.

Az elmúlt évek krízisei nyomán kialakuló gazdasági válság jelentősen átalakította az emberek költési és megtakarítási szokásait. Különösen igaz ez a szabadidős és kulturális programokra fordított kiadásokra: 10 magyarból mindössze 4 tervez nyaralást idén, többségük (88 százalékuk) belföldön utazik majd. A kikapcsolódásra fordított kiadások csökkenése még inkább érezteti a hatását vidéken, ahol egyébként is korlátozottabbak a szórakozási lehetőségek és programok.

„Idén is folytattuk az optikai hálózatunk fejlesztését, hogy egyre több települést kapcsolhassunk be az ország vérkeringésébe. A korszerű internethez való hozzáférés ugyanis lehetőségeket teremt, lehetőséget a fejlődésre, az előrelépésre, a jobbításra. Ennek bizonyítéka a Telekomosok Fesztiválja is, amelyet ezúttal olyan különleges vidéki helyszínekre viszünk el, ahol a közelmúltban jelentős optikai fejlesztés történt. Így az ügyfeleinknek szó szerint csak egy lépést kell tenniük, hogy éljenek a lehetőséggel és egy eseménytelennek tűnő nyarat színessé és örök emlékké tuningoljanak velünk" - mondta Szabó Béla, a Magyar Telekom márka- és lakossági kommunikációs igazgatója.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!