Öt párt budapesti listájának első embere fogadta el a meghívást, ahol kibuktak éles ellentétek is. Megvolt a Karácsony-Vitézy csata visszavágója is.


Ismét vitára került sor a tévében: ezúttal az ATV műsorában esett egymásnak öt párt budapesti listavezetője, ahol az önkormányzati és főpolgármester-választásra hangoltak.

Az ATV és a Spirit FM hét fővárosi listavezetőt hívott meg, de Szentkirályi Alexandra (Fidesz-KDNP) és Magyar Péter (Tisza Párt) nem fogadták el a meghívást. Rónai Egon, a vita vezetője öt politikust kért fel, hogy ismertessék nézeteiket: Baranyi Krisztina (MKKP), Grundtner András (Mi Hazánk), Karácsony Gergely (Párbeszéd-DK-MSZP), Soproni Tamás (Momentum), és Vitézy Dávid (LMP).

Baranyi Krisztina kiemelte, hogy az MKKP változást akar a politikai légkörben és együttműködést sürgetett Budapest érdekében. Grundtner András szerint Budapest és Magyarország egymástól függetlenedett, és no-go zónák, bevándorlás problémáit említette. Karácsony Gergely a fővárosi közgyűlésben eddigi jó kapcsolatokat méltatta, és programját ismertette. Soproni Tamás a Momentum csapatát és korrupciómentességét hangsúlyozta, és támogatást kért munkájukhoz. Vitézy Dávid a közlekedési fejlesztéseket és Budapest iránti szeretetét emelte ki, és javaslatokat tett a közlekedési infrastruktúra fejlesztésére.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!