Titkosszolgálati akciót sejt Novák Katalin kegyelmi ügye mögött a köztársasági elnök egyik tanácsadója. Skrabski Fruzsina, kormányközeli filmes, influenszer közösségi oldalán fejtette ki gondolatait.


Novák Katalin köztársasági elnök 2023. április 27. napján kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon volt igazgatóhelyettesének. A férfit korábban azért ítélték 3 év 4 hónap börtönre, mert tudomása volt arról, hogy az igazgató több gyereket is molesztált, mégsem tett semmit.

Skrabski Fruzsina, aki saját bevallása szerint egyben rajongó is, abból indult ki, hogy „Novák annyira jó ember, hogy mindenképp valami félreértésnek kellett történnie”.

„Az tény, hogy a 2006 utáni ellenállásban résztvevők kegyelmei nem tetszettek a titkosszolgálat-rendőrség-ügyészség-bíróság maffiának. Minden módon próbáltak engem is leállítani (fenyegetéssel, hamis információkkal, lejáratással) és próbálták Novák Katalint is rávenni, hogy ne adjon kegyelmet (hamis információkkal, javaslatokkal).

– írta.

„Másrészt azt is el tudom képzelni, hogy megint egy koncepciós perről van szó, sajnos sok ilyen van büntetőügyekben és erről is lehet tudomása az elnöknek. Harmadrészt láttunk mi már hasonló ügyet, egy szentéletű szerzetessel szembeni «liberális» lejárató akciót, amikor kiderült, hogy minden hazugság volt” – tette hozzá a posztban.

Skrabski szerint egy biztos csak és az biztosabb, mint a magyar jogrendszer és a teljes magyar igazságszolgáltatás; hogy „Novák Katalin az egyik legtisztességesebb ember az országban, nagyon bátor és népszerű, a tisztességtelenek ezért meg szeretnének tőle szabadulni, de sokan vagyunk mellette, akik békés és szabad Magyarországot szeretnénk!” – szemlézte a 444.hu.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!