Nincs köze az Angyal Ügyvédje bloghoz, csupán olvasta annak bejegyzését, mondta az Index megkeresésére Németh Gábor, az egykori Egyenlítő blog alapítója, akit Molnár Zsolt, az MSZP fővárosi elnöke az ATV-ben körbeírt, mint aki megzsarolta. Sőt amikor a műsorvezető rákérdezett, hogy Németh Gábor zsarolta-e, Molnár azt válaszolta: ezt nem tudja megcáfolni.


Németh az Indexnek azt állította, hogy Molnár embere az elmúlt időszakban három állásajánlatot tett neki, ebből kettőnek írásos nyoma van. "Ezeket visszautasítottam azzal, hogy nincs az a pénz, amiért nekik dolgozzak újra" - idézte fel Németh, azonban hangsúlyozta, csak pletykákat tud az ellenzéki politikusok leleplezését ígérő blogról, és nem ő áll mögötte.

Molnár Zsolt az ATV reggeli műsorában beszélt arról, hogy megzsarolták, de a blogban sugalltakkal ellentétben nincs eltitkolt lakása, sosem drogozott, és nem vett részt szexpartikon sem. Hozzátette, feljelentést tesz a rendőrségen, és azt is pontosan tudja, hogy ki akarta megzsarolni, egy milliós összeggel. Az illetőről annyit közölt: az MSZP kampányában is részt vett, magát újságírónak tartja, és "keveredett már büntetőeljárásba" - ezek kétségtelenül Németh Gáborra illenek, aki 2014-ben veszett össze a szocialisták egyes vezetőivel, de feltehetően még később is dolgozott az MSZP-nek, nagyjából két évvel később viszont a Fidesz mögé állt.

A másik hírbe hozott politikus a II. kerület frissen megválasztott polgármestere, Molnár Zsolt korábbi munkatársa, Őrsi Gergely. A szocialista politikus elismerte, hogy róla van szó, de lapunknak csak annyit mondott, hogy Molnáron és egy másik személyen keresztül zsarolták meg, nem közvetlenül.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!