Ahogy korábban megírtuk: egy frissen megválasztott ellenzéki polgármesterről, és "főnökéről", egy országgyűlési képviselőről, aki pártjuk egy vezetője is, ígér leleplező anyagokat egy Angyal Ügyvédje nevű blog, amelynek a címe utal a Borkai-féle szexbotrányt kirobbantó másik blogra.

A blog indulásakor mindössze annyit lehetett tudni, hogy fiatal örömlányok, kokain és korrupció lesz a téma, mára az érintettek neve is kiderült.

"Nem Borkai-ügyről van szó, hanem egy mocskos zsarolási ügyről" – mondta hétfő reggel az ATV-ben Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója.

hirdetés

Az Index, azt írja, a politikus közölte, nincs eltitkolt lakása, nem drogozott soha, illetve nem vett részt szexpartikon, de mint mondta, őt akarták megzsarolni. Molnár hozzátette,

a műsor stúdiójából egyenesen a rendőrségre megy feljelentést tenni, és elmondása szerint név szerint tudja, ki akarta megzsarolni, de nem árulta el, kiről van szó.

Molnár hozzátette: az elkövető azzal akarta hitelessé tenni a kitalált történetet, hogy belekevert egy polgármestert, de nem nevezte meg, melyik polgármesterről van szó, csak annyit árult el róla, hogy egy fiatal, most megválasztott vezetőről van szó. Azt is elárulta, hogy a zsaroló milliós összeget kért, az illetőről pedig annyit közölt: az MSZP kampányában is részt vett, magát újságírónak tartja, és „keveredett már büntetőeljárásba”.