Eljuthatunk velük Bécs, Párizs, London, Verona, Buenos Aires, Bangkok, Peking, Moszkva, Kolozsvár utcáira, tereire. Zenés utazásunk vége felé pedig hazaérkezünk, és egy kis Hortobágyi vigasság után Budapest békebeli hangulatát idézik majd fel.

Tehetséges fiatal művészek különleges születésnapi estjére invitálják a zenés műfajt kedvelőket.

A társulat célja a minőségi szórakoztatás, minden műfajban, amit színpadra állítanak. Művészeik számtalan zenés színházi főszerepet eljátszottak már, főleg musical és operett előadásokban, hazánk legnagyobb fővárosi és vidéki színházaiban, rendezvényközpontokban.

• Horváth Mónika: Evita musical – főszereplő / Margitszigeti Szabadtéri Színház 2024

• Haraszti Elvira: Operaház Fantomja – Nyomorultak musicalek főszereplő / Madách Színház 2024

• Gőbölös Krisztina: színész, énekesnő / Kriszta La Vista zenekar Kp Project Zenekar

• Braga Nikita: Rómeó és Júlia musical – főszereplő / Papp László Sportaréna 2024

• Baksa András: Jézus Krisztus Szupersztár musical – főszereplő / Madách Színház 2024

• Kádár Szabolcs János: Veszprémi Petőfi Színház előadásainak főszereplője 2024

• Tarlós Ferenc: Vámpírok Bálja musical – főszereplő / Vígszínház 2024

Műsoraik alkalmával hazai és világsikert aratott musicalekből adnak elő részleteket, de repertoáron szerepel náluk híres operettjeink legismertebb és legnagyobb slágerei is. Szívesen énekelnek filmslágereket és örökzöldeket is hazai előadóktól és együttesektől, valamint világsztároktól. A társulat egyedisége és különlegessége, hogy a művészek mind különböző hangszínt és egyéniséget képviselnek, mégis tudnak együtt működni, egységet, erőt és szeretetet sugározva egymás és a nézők iránt.

Most pedig egy szülinapi koncertre készülnek: ZENÉS UTAZÁS A VILÁG KÖRÜL MUSICAL és OPERETT GÁLA, 90 perc alatt körbeutazzuk a földet a zene szárnyán! - ígérik. Eljuthatunk velük Bécs, Párizs, London, Verona, Buenos Aires, Bangkok, Peking, Moszkva, Kolozsvár utcáira, tereire. Utazásunk vége felé pedig hazaérkezünk és egy kis Hortobágyi vigasság után Budapest békebeli hangulatát idézik majd fel. Az estnek meglepetés vendége is lesz, de, hogy ki, az legyen tényleg meglepetés.

Időpont: 2024. október 26. (szombat) 18:00

Helyszín: Nádor Terem, 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 39.

Információk: ITT

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!