Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy eddig tisztázatlan okból és körülmények között november 20-án a 1109-es számú úton Csobánka külterületén két személyautó frontálisan ütközött. A balesetben többen megsérültek, köztük egy 3 éves kislány is, akit mentőhelikopterrel szállítottak a Heim Pál Kórházba.

Később kiderült, hogy a kislány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítását követően az esti órákban életét vesztette.

hirdetés

A Blikk most arról számolt be, hogy szülei elbúcsúzni sem tudtak gyermeküktől. A kislány édesanyja ugyanis szintén az autóban ült a baleset idején, a lap információ szerint jelenleg is válságos állapotban van.

"A kislány édesapja külföldön volt a baleset idején, amikor értesítették, azonnal indult haza, hogy a kórházban a kislányával lehessen, de mire odaért, már elbúcsúzni sem tudott a gyermekétől"

- mesélte a lapnak a család egyik barátja, aki azt is elmondta, hogy a kislány édesanyja mindig nagyon figyelt a gyerek biztonságára, amikor az autóban utaztak.